Ivan’s Carnavalsmixen
17 Aug 2017 |

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders van kinderen die zich aanmelden of aangemeld hebben bij de Strikkelkes.

Wat kun je verwachten als je zoon of dochter zich aanmeldt bij de Strikkelkes? 

In januari en februari zijn er verschillende activiteiten waar de Strikkelkes aan mee doen. 

Recepties van oa de Peelstrekels, de Strikkelkes zelf, bevriende jeugdcarnaval verenigingen en natuurlijk carnaval zelf.

De meeste activiteiten zullen in Deurne zijn en soms iets verder weg. 

In Deurne verwachten wij dat jullie de kinderen op de feestlocatie afzetten en ophalen. Buiten Deurne kan het zijn dat we een beroep op de ouders doen om de kinderen te halen en te brengen. 

Bij een aantal activiteiten is het niet toegestaan dat hier ouders bij aanwezig zijn, bijv. het Mega Carnavalsfestijn. Dit wordt altijd met de ouders gecommuniceerd. Bij andere activiteiten is het heel leuk als ouders erbij kunnen zijn, dit is niet verplicht.

            De activiteiten vinden plaats in de weekenden nl. vrijdagavond, zaterdag of zondag. 

            Tijdens carnaval zijn de kinderen 3 dagen bezig.

  • Zaterdag
  • Zondag
  • Dinsdag 
  • De maandag is een rustdag voor de kinderen. 

Omdat wij in het kader van Corona niet weten wat wel en niet door kan gaan is het voor nu lastig om aan te geven om welke weekenden het gaat. 

Zodra de aanmeldtermijn voorbij is plannen we een ouderavond waarop wij ouders en kinderen informeren wat inhoudt om bij de Strikkelkes te zitten. 

Er zijn kosten verbonden aan deelname bij de Strikkelkes en extra kosten als kinderen uitgekozen worden voor Prins of Prinses. Tevens verwachten wij dat de kinderen een witte blouse en een donkere broek aanschaffen. Dit wordt ook besproken tijdens de infoavond. 

Heeft u verder nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met een van de commissieleden of via e-mail: secretaris@strikkelkes.nl